Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal edita el calendari de productes de la terra, centrat en el Gall del Penedès

El del 2022 és la desena edició d’aquest calendari que vol donar visibilitat als productes penedesencs, oferint receptes també per portar-los a taula.

La consellera d’Empresa i Ocupació i Productes de la Terra, Cristina de la Cruz, acompanyada del president del Consell Comarcal i representants del Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, dels restauradors del Penedès Tasta’l i l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès ha presentat aquest calendari per el 2022 que se centra en aquesta ocasió en el Gall del Penedès.

Del calendari se n’han fet 1.500 exemplars i contenen a banda de les receptes i les fotografies, el llistat dels criadors de Gall del Penedès amb IGP, les empreses que formen part de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i dels restaurants del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès que formen part del Penedès Tasta’l.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: