Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els participants a la Botiga del Vi esperen que augmenti l’afluència de públic

L’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat aquest Nadal La Botiga del Vi, un espai en format pop up, és a dir efímer, que s’ha instal·lat al Mercat de la Carn des del dimecres passat i fins a dissabte 30.

És un espai de venda i degustació de vins del Penedès, amb l’objectiu d’oferir una oportunitat per generar emoció al voltant dels seus productes i connectar amb la clientela. Alhora, la iniciativa vol dinamitzar un espai que en els darrers temps ha quedat infrautilitzat malgrat la seva bona ubicació i el potencial que presenta.

Els dissabtes, tant aquest passat com el proper, la Botiga del Vi completa l’oferta amb els Tastets de Nadal, afegint parades de gastronomia i música en viu a la plaça de l’Oli. Tot i així, l’afluència de públic no està sent l’esperada, segons explica Martí Giralt, representant d’un dels cellers participants, Vins L’Alpical, i membre del col·lectiu de microcellers VIDA Penedès.

Giralt opina que caldria atraure la gent des de l’exterior del Mercat de la Carn.

De totes maneres, des del col·lectiu VIDA Penedès expressen el seu agraïment per poder participar en una oportunitat com aquesta.

El dissabte, justament cridats per la música que hi havia a la plaça, l’Adelaida i el Josep M. van ser uns dels visitants que van aprofitar per tastar vins del Penedès.

Aquesta setmana també hi ha tot un seguit de propostes de maridatges, tastos i activitats i dissabte tornarà a haver-hi música en directe i degustacions gastronòmiques de productes de proximitat. Tota la programació es pot consultar al web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: