Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat de la Carn esdevindrà una botiga efímera de petits cellers durant les festes de Nadal

Amb aquesta iniciativa, des de l’Ajuntament volen posar en valor el Mercat de la Carn i el seu potencial per convertir-lo en un revulsiu del comerç a Vilafranca.

L’Ajuntament de Vilafranca impulsa la primera pop-up o botiga efímera del vi del 20 al 23 i del 27 al 30 de desembre per dinamitzar el Mercat de la Carn. En aquests moments, aquest espai emblemàtic i cèntric només compta amb una parada i el restaurant del pis superior. Per això, des de l’ajuntament tiren endavant aquesta iniciativa que vol posar el Mercat de la Carn al mapa, atraure visitants i aprofitar el seu potencial, amb la idea que més endavant operadors fixes s’interessin per ser-hi presents.

Lourdes Sánchez, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca, explica que la zona ho té tot perquè el Mercat de la Carn pugui ser molt més del que és actualment.

Les botigues pop-up poden ser una estratègia efectiva per a les petites empreses per connectar amb la clientela i provar noves oportunitats de negoci. Una vintena de petits cellers de la zona hi seran presents. Però també s’hi podran trobar activitats dirigides, degustacions, dinamització i altres productes artesans, com explica Miquel Medialdea, regidor de Promoció Econòmica.

L’horari serà, de dimecres a divendres de 17.30 a 20.30h. I els dissabtes, amb horari de matí i tarda, la proposta es complementarà amb uns Tastets de Nadal a la plaça de l’Oli, amb música i degustació de tapes i vins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: