Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos dona el tret de sortida a les festes nadalenques

Aquest dijous s’ha donat el tret de sortida a les festes de Nadal de Santa Margarida i els Monjos amb l’encesa de la ilꞏluminació nadalenca al municipi.

L’encesa ha tingut lloc 15 dies més tard del que era habitual per estalviar consum energètic. L’Ajuntament calcula que el canvi suposarà un 30% d’estalvi en el cost energètic comparat amb l’any passat.

El disseny de l’enllumenat també respon a criteris d’eficiència energètica ja que està creat amb tecnologia LED, que permet un baix consum.

La festa d’encesa de l’enllumenat, protagonitzada pels follets de la llum i pels nens i nenes que es van reunir davant l’ajuntament, és el primer d’un seguit d’actes per celebrar el Nadal al municipi. El proper serà l’obertura de Cal Tionaire, al Molí del Foix.

L’arribada del patge reial per recollir les cartes dels nens i nenes i la cavalcada de reis són altres actes previstos en una celebració que, després d ela pandèmia, recupera totalment la normalitat.

L’encesa de llums de Nadal a Santa Margarida i els Monjos va estar acompanyada de la primera projecció del mapping ‘La màgia del Nadal’ a la façana de l’ajuntament. Posteriorment també es faran passis del mapping, cada 15 minuts de 18 a 19h, els dimecres 28 de desembre i 4 de gener davant de l’ajuntament; i el divendres 23 i el dijous 29 de desembre a les escoles velles de la Ràpita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: