Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja ha començat la instal·lació de l’enllumenat de Nadal a Vilafranca

Pel que fa a la instal·lació del cablejat, es va iniciar la nit del divendres 13 d’octubre, una de les dates més primerenques de la història.

L’empresa encarregada del subministrament i la instal·lació dels llums és la mateixa dels darrers quatre anys, quan Centre Vila va deixar de tenir la responsabilitat i l’Ajuntament va assumir la totalitat del cost de l’enllumenat nadalenc. Des d’aleshores, els llums estan fabricats amb materials reciclats. Segons una piulada de l’Ajuntament de Vilafranca, en general, aquest 2023 els llums seran els mateixos que l’any passat, però amb novetats a la plaça de la Constitució i plaça del Carme, una plaça que l’any passat es va il·luminar per primera vegada. S’espera que s’instal·lin més de 300 elements lumínics repartits pels diferents carrers i places del centre.
S’allarguen les ornamentacions en fanals de l’Avinguda Tarragona fins a l’alçada del carrer Montblanc. S’allarguen les ornamentacions en fanals de l’Avinguda Barcelona fins alçada del carrer del Cid. S’instal·larà una tira de llums tipus estalactita, com la de les Rambles, a la Plaça del Carme on fins ara no s’hi posava res, concretament en fanals del davant façana Escola Estalella i Graells. A la Plaça Constitució es canvia el tipus d’ornamentacions i es potenciarà amb un sostre de llums amb 14 tires de 120 metres de llarg. D’altra banda, amb la campanya de Nadal d’enguany encara per presentar, resta la incògnita de saber, per exemple, si el nou govern optarà per instal·lar la pista de gel o no, si la il·luminació arribarà a tots els barris, si es canviarà l’arbre de Nadal de la plaça de la Vila o si aquest any també es reduirà les hores d’encesa per fer front a la crisi energètica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: