Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Patí tanca l’any líder

El Patí Vilafranca empatava a la pista del Cerdanyola en l’últim compromís de l’any, i començarà el 2024 en primera posició del grup nord de l’OKLliga Plata.

El Patí Vilafranca sumava un punt aquest dissabte a la pista del Cerdanyola en un interessant duel que enfrontava primer contra segon. Tots dos empataven a 3, i al final de la jornada, sense canvis, a la classificació. Els vilafranquins salvaven un punt en els últims minuts, després d’anar a remolc tot el matx.

El Patí es veia per sota al marcador als 11 minuts de joc. Guillermo de Moya feia l’1-0.

Després de salvar-se amb una directa no transformada per Erik Gual, el Vilafranca equilibrava la balança gràcies a l’1-1 d’un Marc Palau que s’està animant de cara a porteria.

Els últims compassos de la primera part van deixar un nou intercanvi de cops. Primer amb un nou gol local, obra de Marc Coy. I un altre gol altpenedesenc. Al 23 de partit, desena falta del Cerdanyola i Arnau Ribas, de directa, feia el 2-2 amb el qual s’arribava al descans.

Mantenia l’empat el Vilafranca tot i arribar a la desena falta. Però Xus Fernández no va poder evitar el tercer de David Ramirez.

A dos pel final, Marc Gual apareixia per salvar un punt pel Vilafranca i marxar a l’aturada nadalenca en primera posició dels grup Nord de l’OKLliga Plata.

L’equip, amb 21 punts, avantatja en només un el Cerdanyola. Tercer és el Vic, a tres punts, i el Vendrell, amb partit pendent contra el penúltim classificat, podria assaltar també el tercer lloc i situar-se a només dos punts del liderat.

Ara, la competició s’atura gairebé un mes, i no torna fins el 13 de gener. Aleshores el Vilafranca rebrà la visita del Manlleu.