Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues carreteres de Sant Sadurní es troben entre les més perilloses de Catalunya

S’ha donat a conèixer l’estudi EuroRap que presenta anualment el RACC.

La carretera de l’Arrabassada es consolida com la més perillosa de Catalunya. La via que connecta Barcelona i Sant Cugat per Collserola és el principal punt negre de la xarxa de carreteres catalana. En el rànquing de les 10 vies més perilloses en el número 8 s’hi troba la carretera C-243a de Sant Sadurní d’Anoia a Vilafranca del Penedès i en el lloc número 10 la carretera BP-2151 de Sant Sadurní d’Anoia a Sant Pere de Riudebitlles.
Les dades de sinistralitat del 2023 han viscut una clara millora respecte a les de l’any passat i el 2019. Fins a data 30 de novembre, moment en què es va tancar l’estudi, havien mort en carreteres catalanes un total de 139 persones en 126 accidents, cosa que suposa una reducció del 7% en el nombre de morts i del 7,5% en el nombre de sinistres respecte al 2022. Si es comparen amb l’any abans de la pandèmia, el 2019, les xifres són encara més positives, amb una reducció de víctimes d’un 17% i els accidents, un 18%.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: