Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diversos accidents a l’AP-7 al seu pas per l’Alt Penedès

Diversos accidents a l’AP-7 al seu pas per l’Alt Penedès

Una dona ha mort aquest dissabte al matí i dues persones més han quedat ferides en un accident de trànsit registrat a l’autopista AP-7, a Castellet i la Gornal.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un encalç entre una furgoneta i un camió, segons informa el Servei Català de Trànsit. A conseqüència de l’impacte, ha mort la passatgera davantera de la furgoneta. Es tracta d’una dona de 63 anys veïna del Vendrell. D’altra banda, el conductor de la furgoneta ha resultat ferit menys greu i un passatger posterior, ha quedat en estat greu. Ambdós han estat traslladats a l’hospital de Bellvitge. El conductor del camió ha resultat il·lès.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accident ha obligat a tallar aquesta via en direcció nord i ha provocat retencions de diversos quilòmetres en tots dos sentits de la marxa.

També a Castellet, els bombers han hagut d’intervenir al voltant de les cinc de la matinada en l’incendi d’un camió. El vehicle transportava envasos i el foc ha afectat una petita superfície de matolls que els bombers han pogut extingir.

A l’alçada de La Granada, un altre accident ha fet tallar un carril en sentit Tarragona, complicant encara més la situació durant les primeres hores d’aquest dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: