Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní acull una festa de les bombolles, amb cinema, música disco i còctels de cava

Era un dels actes que es programaven a Sant Sadurní en el marc del Most Festival Internacional del Cinema i el Vi, i que en aquest cas volien donar una imatge més festiva a través de còctels de cava.

Aquest dissabte la capital del cava acollia algunes de les activitats programades dins de l’edició d’aquest 2023 del Most Festival. Una de les més curioses era una festa de les bombolles que es feia a la tarda al Cava Centre, amb la projecció de la pel·lícula francesa ‘Cata de vinos’. Una projecció que es complimentava amb una posterior festa amb música disco i una selecció de còctels amb el cava com a element principal. Aquesta proposta de còctels venia de la mà l’enobotiga Cal Feru, de Sant Sadurní. El sommelier Xavi Roig n’és el propietari.

Un dels objectius d’aquesta proposta és presentar el cava com un producte més polivalent, i en aquest cas recuperant la seva faceta més festiva com a protagonistes de diversos còctels.

Roig considera que aquesta aposta per recuperar i presentar el cava com a element per fer còctels és interessant, però no té perquè deixar de banda el seu consum habitual en solitari. Cada cosa té el seu moment, i l’experimentació i combinació amb caves i escumosos s’ha fet sempre.

La sessió començava amb la projecció d’aquesta pel·lícula francesa ‘Cata de vinos’ dirigida per Ivan Calbèrac, una comèdia romàntica al voltant del món del vi. En acabar es feia la sessió de música disco amb Miqui Puig posant la música i l’acompanyament dels còctels de cava elaborats per Cal Feru. Era el darrer dels actes en el marc del Most d’aquest 2023 que acollia Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: