Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou empat del Vilafranca que permet sortir del descens

Els de Santi Triguero empataven a 0 contra el San Cristóbal, sumant així un punt abans de visitar el Badalona.

La cinquena porteria a zero de la temporada no ha estat suficient per sumar de 3 davant el San Cristóbal. El FC Vilafranca signava un resultat ulleres davant el conjunt de Terrassa al Municipal. Un resultat que no soluciona res però, com a mínim, permet l’equip passar la setmana fora del descens, dues posicions per sobre.

La manca de gol dels dos equips va quedar patent. Dos dels equips menys golejadors de la categoria van ser incapaç de perforar la porteria rival.

Poques ocasions, i les més clares van arribar practicament al final. Al segon temps el Vilafranca va capitalitzar les ocasions més perilloses, i després d’un bon ensurt de Jordi Ranera pels visitants, el jove Stephane, heroi de l’Atlètic contra el Vilanova, es quedava a punt de donar el triomf als penedesencs a 4 pel final.

L’empat, però, no és del tot dolent, ja que deixa el Vilafranca fora de les tres últimes posicions, i arribaran al partit contra el Badalona 14ens, amb 11 punts, un més que el seu proper rival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: