Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’oficina de desenvoluapment econòmic és un nou recurs del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

L’oficina de desenvoluapment econòmic és un nou recurs del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

L’ODEP és el resultat del Programa d’Atracció i Retenció d’Inversions al Penedès, que va començar el desembre de 2022 i finalitza aquest mes d’octubre.

L’ODEP és el resultat del Programa d’Atracció i Retenció d’Inversions al Penedès, que va començar el desembre de 2022 i finalitza aquest mes d’octubre. Aquest programa s’emmarcava en els projectes innovadors i experimentals del Servei d’Ocupació de Catalunya i tenia com a principal objectiu establir un model comarcal de treball per a la captació d’inversions des de tots els seus vessants.

L’Oficina de Desenvolupament Econòmic del Penedès (ODEP) és un servei d’assessorament i orientació per a les empreses que inclou la creació i la consolidació d’un negoci i la cerca d’espais industrials disponibles per establir-lo. També dona suport en la internacionalització d’un negoci i facilita recursos per fomentar la innovació, la sostenibilitat, l’economia verda i circular i la cerca de talent.

Finalment, l’ODEP informa sobre els ajuts i les subvencions per a les empreses i sobre les possibilitats d’inversió industrial en el territori. La web www.investpenedes.com ofereix un recull interactiu de serveis i recursos, un cercador de polígons d’activitats econòmiques, informació sobre infraestructures i serveis, i la localització d’empreses, parcel·les i naus disponibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: