Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’obra de Yendell pren vida en una gran exposició als claustres i a la Sala dels Trinitaris

Aquest diumenge al migdia tenia lloc una visita comentada a les exposicions ‘WIP-Work in Progress’ i ‘Raíces Profundas’, a la Sala i Claustre dels Trinitaris i al Claustre de Sant Francesc.

Les mostres reuneixen les diverses disciplines artístiques que l’artista Lesley Yendell va desenvolupar en la seva cerca creativa. Yendell va néixer a Anglaterra l’any 1959 i va viure al Penedès entre els anys 1986 i 2020. El seu treball es va sostenir tant en el «paisatge domesticat» del Penedès, com en els objectes domèstics quotidians introduint nous criteris per valorar el seu efecte estètic i el seu poder comunicatiu. Quan fa tres anys de la seva mort, aquestes exposicions a Vilafranca donen vida a la seva obra immensa i genuïnament arrelada a la terra que l’envoltava.

Els diferents espais permeten fer un recorregut per tot allò que movia l’artista. També les fotografies que li va fer la fotògrafa colombiana Consuelo Bautista sota el títol ‘Raíces profundas’.

A banda de les seves grans escultures d’objectes quotidians, creades a partir d’elements de la natura, un altre dels principals atractius de l’exposició són els seus dibuixos.

‘WIP-Work in Progress’ es pot visitar a la Sala i Claustre dels Trinitaris en horari de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h. ‘Raíces profundas. Lesley Yendell fotografiada per Consuelo Bautista’ es pot visitar al Claustre de Sant Francesc de dimecres a divendres de 16 a 19h, i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: