Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala dels Trinitaris mostra els projectes dels alumnes artístics del Milà i Fontanals

Es podrà visitar de dimecres a diumenges fins el 23 de juny

La Sala dels Trinitaris de Vilafranca acull l’exposició ‘Articulacions 2024’, una mostra col·lectiva dels projectes realitzats per l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut Milà i Fontanals durant el curs acadèmic 2023-2024. En la mostra es pot veure un recull de les creacions de l’alumnat, dels seus primers passos en el món de l’art, testimoni de com s’articulen els llenguatges i processos artístics entorn de les emocions i les vivències dels joves artistes amb la natura, reflexionant sobre com s’hi relacionen i l’artificialitat del món. La directora del centre, Rebeca Manchon, apunta com és una mostra especial perquè fa 26 anys que l’institut compta amb batxillerat artístic

El resultat de la mostra vol ser el reflex de la pluralitat de l’alumnat, de les seves inquietuds i com connecten els seus pensaments i sentiments, a través del dibuix, la pintura, l’escultura i altres disciplines artístiques, provant les seves habilitats creatives.

L’exposició forma part també de tot el seguit d’actes que l’Institut Milà i Fontanals ha organitzat aquest any en motiu de la celebració del seu 30è aniversari. Es podrà visitar de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i estarà oberta fins el 23 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: