Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 12a edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi obre les seves portes

La 12a edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi obre les seves portes

Ho farà aquest dijous, 2 de novembre, amb una gala que té lloc al Kubrick Cinema de Vilafranca, presentada pel periodista Jordi Eroles.

Com a pel·lícula inaugural, s’hi projecta per primera vegada a Catalunya ‘El mestre que va prometre el mar’, de Patricia Font, que assistirà al Most per presentar el film. Un relat sobre la memòria i l’oblit que també compta amb Laia Costa al seu repartiment.
La secció Collita s’inaugurarà demà, divendres, amb la projecció de ‘La contra etiqueta, el que es veu i el que es beu’, de Clara Isamat. L’acte, presentat per la periodista Laia Paretas, comptarà amb la presència de l’equip del film i inclou el lliurament dels Premis Honorífics Most In memoriam a Xavier Gramona,vicepresident de l’històric celler Gramona i impulsor de Corpinnat, i Carlos Esteva, fundador del celler Can Ràfols dels Caus d’Avinyonet del Penedès i gran defensor dels vins del Garraf.
La gala de cloenda del festival, diumenge 12 de novembre, anirà a càrrec del periodista Xavier Graset i inclourà el lliurament dels Premis Most als millors treballs de les seccions Collita i Brot, i la pel·lícula Blind Ambition, documental del vi firmat per Warwick Ross i Robert Coe sobre quatre refugiats de Zimbàbue que es van convertir en prestigiosos sommeliers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: