Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada rodona pel Patí Vilafranca, que recupera el liderat després de superar el Tordera (3-5)

Triomf vilafranquí en la primera de les dues jornades seguides com a visitant. La derrota del Cerdanyola al Vendrell deixava la primera posició en safata als altpenedesencs.

El Patí Vilafranca tanca la sisena jornada de lliga com a líder del grup Nord de l’OKLliga Plata, després de la victòria per 3-5 a la pista del Tordera. L’equip de Toni Aranda va aprofitar l’ensopegada del Cerdanyola al Vendrell per col·locar-se primer.

Els vilafranquins van acabar d’arrodonir una jornada pràcticament perfecta pels seus interessos i van sortir endollats des de l’inici. Abans del descans, l’equip es situava amb un 0-3 a favor. Marc Gual obria la llauna i Arnau Ribas, amb un doblet, ampliava encara més la renda. Un penal a menys de 3 pel descans, suposava amb l’1-3 de Nico Torres.

Un gol de Pablo Torres, al 4 de la segona, semblava que feia perillar el partit pels altpenedesencs, que van mantenir-se ferms.

Marc Palau aconseguia el 2-4, amb 17 minuts encara per davant, i el mateix Palau feia el cinquè a 7 pel final.

Amb tot dat i beneit, blava per Joan Vazquez i directa pel Tordera, que Pablo Torres transformava en el 3-5 definitiu.

Van punxar Manlleu, Cerdanyola i Vic, i el Vilafranca no va desaprofitar. Dissabte, a les 19:30h intentaran mantenir-se al capdamunt de la taula en la exigent sortida a la pista d’un històric com el Vic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: