Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gelida celebra aquest cap de setmana la 13a Funifira recuperant espais i presentant novetats

Gelida celebra aquest cap de setmana la 13a Funifira recuperant espais i presentant novetats

Una de les novetats consisteix en la primera trobada Lego que es farà en el marc de la Funifira, i que se sumarà a les ofertes de maquitisme i oci ferroviàri amb gastronomia de proximitat.

Entre el 10 i el 12 de novembre Gelida acull la 13a edició de la Funifira, l’esdeveniment anual que celebra la passió pel maquetisme, modelisme i l’oci ferroviari. Aquesta edició incorpora la primera trobada Lego, així com pel retorn dels espais de tast gastronòmic al seu emplaçament original, oferint una experiència completa que combina gastronòmica, cultura, tradició i innovació.

La inauguració de la fira serà aquest dissabte, 11 de novembre, a les 10 del matí al Pavelló Poliesportiu. Seran tres dies on Gelida es converteix en el terreny de joc de grans i petits amb la seva primera gran trobada de Lego a la Funifira. Es farà una exposició de construccions Lego gratuïta al Saló d’Espectacles de l’UCG, i tallers interactius per inspirar constructors de totes les edats i activitats lúdiques que transformaran la plaça de la Vila en un mosaic de color i fantasia i tallers de robòtica al Pavelló Poliesportiu.

L’espai gastronòmic torna a la Pista Jardí de la Unió del Casal Gelidenc, amb un horari extens que permetrà als visitants degustar els millors productes locals en un ambient festiu i acollidor.

Aquest any, a més, l’agenda inclou una varietat d’exhibicions de maquetisme en diferents modalitats, tallers de manualitats i aeromodelisme, i el 6è ral·li fotogràfic – Gelida en fotos.

El programa es pot consultar a www.gelida.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: