Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca suma la sisena derrota del curs al camp de la Grama

Els penedesencs tornen a les posicions de descens abans de rebre la visita del San Cristóbal el proper diumenge.

Sisena derrota del curs pel FC Vilafranca, que aquest diumenge queia per la mínima en la seva visita al camp de la Grama. Un dia més la poca punteria va tornar a penalitzar el conjunt de Santi Triguero, que va pagar la manca de concentració en els primers compassos, encaixant un gol als dos minuts de joc.

A partir d’aqui, impossible trobar el forat de la porteria de Sergio Fernández.

El Vilafranca ho va intentar per activa i per passiva, per ocasions no va ser, però si per manca d’encert. Res de nou aquesta temporada.

Una derrota que deixa l’equip en avantpenúltima posició de la classificació, com l’equip que marca la primera de les posicions de descens a Lliga Elit, amb 10 punts. Per sobre, amb els mateixos punts, Castelldefels, Badalona, Mollerussa i Girona B.

En la propera jornada els penedesencs rebran la visita del San Cristóbal, equip que és 11è, amb 3 punts més. El duel serà diumenge a les 12h. Si contra la Grama era important guanyar, contra els de Terrassa, encara més, al tractar-se d’un altre rival directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: