Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí visita un Tordera amb ganes de reivindicar-se

Els vilafranquins, a dos punts del líder, visiten un Tordera que la setmana passada sortia golejat de Vic (8-3). Aquesta jornada el líder Cerdanyola juga al Vendrell.

El Patí Vilafranca continuarà la persecució del Cerdanyola al capdavant de la classificació de l’OKLliga Plata Nord, i ho farà aquest diumenge a les 12:15h a la pista del Tordera. Ningú va dir que seria fàcil, i aquest cap de setmana l’equip es torna a trobar un dels rivals perillosos que amaga aquesta categoria. Si el Sant Cugat, que només suma un triomf aquesta lliga, va fer suar tinta als penedesencs per guanyar, el Tordera també promet emocions fortes.

Un equip que arriba cinquè, a 4 punts del Vilafranca i amb els ànims ferits, després de la duríssima derrota de la setmana passada a la pista del Vic per 8-3. Un Tordera que, per exemple, era capaç de golejar el Vendrell per 6-2, fa escasses tres setmanes.

Pel Vilafranca, una nova prova de foc, per mantenir-se en les primeres posicions i, qui sap, si poder tancar la jornada líder, tenint en compte que el Cerdanyola es desplaça a terres penedesenques, en la visita al Vendrell.

El de Tordera serà el primer de dos partits com a visitants, ja que la setmana que ve, l’equip jugarà a la pista del Vic.

El Vilafranca viurà aquest diumenge, doncs, l’últim partit del mes de novembre, buscant tancar-lo encara amb la condició d’imbatut. Això passa per tornar de Tordera amb els 3 punts a la butxaca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: