Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Patí Vilafranca vol mantenir el pols amb el Cerdanyola

El Patí Vilafranca vol mantenir el pols amb el Cerdanyola

Després d’empatar contra el Vendrell, l’equip torna a la Poliesportiva, amb la visita del Sant Cugat. Una victòria, clau per mantenir el frec a frec amb el Cerdanyola.

El Patí Vilafranca s’entrenava una setmana més a la Poliesportiva, mateix esecenari del partit d’aquest dissabte, a les 20h, davant el Sant Cugat, en la cinquena jornada de lliga.

Els vilafranquins arriben al partit després de l’empat de la setmana passada a la pista del Vendrell, focalitzats en sumar el quart triomf de la temporada. Per fer-ho hauran de superar un vell conegut com el Sant Cugat, amb el qual viuen vides paral·leles en els últims anys. Van pujat plegats a l’OKLliga i també van descendir la darrera campanya.

Ara tots dos intenten lluitar per l’ascens, però de moment amb un inici de lliga diferent. Mentre el Vilafranca només s’ha deixat dos punts aquest curs, i es segon, el Sant Cugat només ha estat capaç de treure un empat i un triomf en les primeres quatre jornades.

Els de Toni Aranda busquen mantenir les bones sensacions dels dos primers partits com a locals a casa, i oblidar els dubtes de la segona part de dissabte passat al Vendrell.

L’equip arriba sense baixes a un partit que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: