Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca salva un punt in extremis davant el Vendrell amb un gol de Joan Vázquez

Els vilafranquins perden la imbatibilitat en un partit que guanyaven per 0-2 al descans. Al final, el capità salvava un punt a la pista del Vendrell.

Joan Vázquez es va vestir d’heroi salvant un punt pel Patí Vilafranca, a 1:30 pel final, en un derbi que anava molt de cara al descans, amb un 0-2 a favor, però que es va complicar a cinc minuts pel final, després d’un hattrick de Lluís Ferrer.

Només cinc minuts va trigar el Vilafranca en situar-se amb un còmode 0-2. Primer amb una canonada d’Arnau Ribas, i més tard amb un gol de Sergi Torné, que va rematar a plaer després d’una genialitat de Marc Gual, quan estava a punt de caure a terra.

Però a la segona meitat el partit es complicava pel Patí, que potser va pecar d’excès de confiança i va veure com Lluís Ferrer capgirava la truita amb un hattrick a bola aturada.

Al set de la segona, Ferrer transformava la primera directa, situant l’1-2.

L’empat arribava al 17. Amb una altra directa del capità vendrellenc.

I a menys de cinc pel final es completava la remuntada, amb un penal executat també per l’excapità del Vilafranca.

L’actual portador del braçalet, Joan Vázquez va apareixer a minut i mig pel final com un salvador, esgarrapant un punt importantíssim pels altpenedesencs.

Amb aquest empat el Vilafranca es queda segon, amb 10 punts, a 2 d’un Cerdanyola que allargava el seu ple de victòries imposant-se per 3-10 a la pista del Lubiáns.

Dissabte, a les 20h, partit a la Poliesportiva, contra el Sant Cugat.