Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca rep el Sant Feliu aquest dissabte, i intentarà mantenir el coliderat

Dissabte a les 20h (en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès) contra el Sant Feliu, els de Toni Aranda buscaran una nova victòria per mantenir-se imbatuts i a la primera posició de la taula.

El Patí Vilafranca rep la visita del Sant Feliu, aquest dissabte a les 20h, en la tercera jornada de l’OKLliga Plata Nord. Els de Toni Aranda busquen seguir sumant de tres en aquest inici de lliga, i aconseguir el ple de victòries, sumant la tercera consecutiva.

L’equip arriba a aquesta tercera jornada amb tota la plantilla disponible. Roger Martí, l’únic que s’havia perdut el primer partit contra el Dominicos, ja va ser un més en el partit de la setmana passada a la pista del Lubians.

Davant seu, el Vilafranca tindrà un Sant Feliu que es trobarà per segona vegada aquesta temporada. Els dos equips ja es van veure les cares el passat 16 de setembre, en la jornada inagural del grup 1 de la Lliga Catalana, que acabaria aixecant el conjunt de la Poliesportiva. Aquell dia, victòria plàcida dels penedesencs per 4-1, però aquest dissabte la història pot canviar.

Arriba a Vilafranca un dels millors Sant Feliu dels últims anys, i que ve de golejar el Tordera per 4-0 en l’últim compromís de lliga.

Cap rival és fàcil, i al vestidor són conscients que cal competir tots els partits com si fos una final. Un exemple és que tot un nouvingut a la categoria com el Lubians, va ser capaç d’avançar-se al marcador contra el Vilafranca la setmana passada, tot i que el partit va acabar sent bastant còmode.

El Patí a pel 3 de 3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: