Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia es queda fora de la Champions

L’equip va caure contra Tomar i Valongo, arribant a l’última jornada de la previa sense opcions de classificar-se per la Champions. Enguanya jugaran la Europe Cup.

L’aventura del Noia en la present edició de la Champions finalitzava aquest diumenge. L’equip queia eliminat a la fase prèvia i aquest curs no competirà a la màxima competició europea.

Un cap de setmana per l’oblit a Portugal, deixava els sadurninencs sense opcions abans d’encarar la jornada de diumenge. Divendres, els de Pere Varias aixecaven un 3-0 contra el Valongo, però després d’un final ajustat, perdien per 6-4.

Dissabte no hi va haver color. L’equip perdia per 2-6 contra l’equip amfitrió d’aquesta prèvia, el Tomar. Aquest resultat va fer que el duel de diumenge contra el Germania Herringen fos un simple tràmit que es va saldar amb golejada per 8-0.

Fora de la Champions, ara el Noia cau a la Europe Cup, segon esgraó europeu. També ho farà l’Igualada, mentre Lleida, Calafell i Reus, sí que estaran presents a la fase de grups de la Champions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: