Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca necessita aixecar el vol contra la Pobla

Després de sis jornades consecutives sense guanyar (5 derrotes i 1 empat), l’equip necessita guanyar per agafar oxígen: l’equip és penúltim.

El FC Vilafranca torna aquest cap de setmana al Municipal per disputar un partit que es presenta crucial, tenint en compte la situació a la taula i la ratxa de resultats. Diumenge a les 12h l’equip rep la visita de la Pobla de Mafumet, un conjunt instal·lat en zona de playoff, quart, amb 14 punts.

El filial nastiquer, només ha perdut un partit aquesta temporada: des de la derrota al camp del Mollerussa a la primera jornada, l’equip no ha tornat a perdre en els sis partits posteriors, recollint dos empats i quatre victòries. La darrera va arribar el cap de setmana passat davant l’Escala. Un solitari gol de Dani Garcia al minut 29, donava els tres punts al conjunt d’Adol Baines.

Pel que fa al Vilafranca, cada vegada és més urgent tornar a sumar de 3. L’equip ha anat perdent posicions a mesura que han passat les jornades i ja és penúltim. Ara mateix ja són 6 jornades sense guanyar, amb un balanç de 5 derrotes i només un empat, el sumat en l’últim compromís a casa contra la Montañesa. Així, l’equip buscarà tornar a puntuar com a local, en aquest cas, sumant una victòria que donaria molt d’oxígen.

Al final de l’últim partit al camp del Peralada, que es va saldar amb una contundent derrota per 3-0, les sensacions van ser encara més preocupants, sobretot per la forma en què van arribar els tres gols visitants, evidenciant una manca de concentració i contundència greus.

Toca canviar radicalment la imatge i la dinàmica, i el partit de diumenge és el moment idoni. Una victòria ajudaria l’equip a sortir del pou, mentre una nova derrota allargaria encara més el malson vilafranquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: