Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca agafa oxigen amb una important victòria davant la Pobla de Mafumet (2-0)

Victòria amb gols de Martí de Castro i Gerard Ramon, que permet a l’equip sortir del descens. L’equip trenca una ratxa de sis partits sense guanyar.

S’havia de guanyar i es va guanyar. Aquest diumenge, mes i mig després, el FC Vilafranca posava fi a la seva ratxa de sis jornades sense victòria, sorprenent a una Pobla de Mafumet que arribava crescuda. Dos gols de dos jugadors de la casa, al segon temps, van donar 3 punts vitals als de Santi Triguero.

Un partit que el Vilafranca va entendre com una final, en aquest cas, de les que acaben bé. Just abans del descans els locals ja ensenyaven la poteta, però no era fins el minut 61 que Martí de Castro obria la llauna amb una gran maniobra dins l’àrea.

En els últims compassos el Vilafranca apretava per mirar de sentenciar, com va acabar fent a pocs segons pel final. David Toro inicia amb un toc d’esperó el que acabaria sent el gol de Martí de Castro. 2-0, pinya i celebració d’un triomf importantíssim per sortir del descens. Dos gols de dos jugadors formats a la Fundació van donar els 3 punts al Vilafranca.

L’equip escala fins el 14è lloc i, amb 10 punts, obre un marge de 3 sobre el descens. Diumenge a les 11.45h, partit al camp de la Grama: oportunitat de fer un gran cop sobre la taula davant un rival directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: