Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Conegudes (també) a casa’ arriba a Vilafranca amb dues projeccions del film ‘Sica’

‘Conegudes (també) a casa’ arriba a Vilafranca amb dues projeccions del film ‘Sica’

En el marc del Festival Internacional de Films de Dones de Barcelona, dijous i divendres de la propera setmana Vilafranca acollirà dues projeccions del film ‘Sica’, de Carla Subirana.

‘Conegudes (també) a casa’ és un projecte creat en el marc de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, i consisteix en impulsar la itinerància d’una programació cinematogràfica centrada en les obres de les cineastes catalanes i acostar-les a 12 municipis , entre els quals hi ha Vilafranca

En el cas de la capital de l’Alt Penedès es faran dues projeccions, una el dijous 30 de novembre i l’altre el divendres 1 de desembre a la sala Sazie del film ‘Sica’ de Carla Subirana.

La pel·lícula narra l’obsessió de Sica per que la mar li retorni el cos del seu pare després d’un naufragi en la Costa da Morte. Així, espera l’arribada de ‘Ofelia’, la mare de totes les tempestes. Sica investigarà les circumstàncies de l’accident i s’endinsarà en un dolorós viatge de descobriment. Als seus ulls, el poble mariner on ella ha crescut, marcat per la brutalitat del seu oceà i el creixent desequilibri de la Naturalesa, mai tornarà a ser el mateix. Una pel·lícula que explora les traces del territori en la identitat d’aquelles que viuen en ell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: