Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sílvia Munt ha presentat el documental ‘La Granja del Pas’ a Vilafranca

La realitzadora visitava la Sala Zazie divendres en el marc de la Mostra Internacional de Films de Dones i, concretament, del cicle ‘Conegudes (també) a casa’.

Sílvia Munt va presentar el seu documental ‘La Granja del Pas’, una obra que vol posar cara als drames originats per la crisi econòmica i l’esclat de la bombolla immobiliària a través de les històries de la gent de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que es reuneix cada setmana al casalot de Sabadell.

Munt hi va trobar persones que s’havien quedat sense res i que, amb el contacte amb altres persones, havien deixat de pensar en elles mateixes per pensar en els altres.

 

L’Ajuntament de Vilafranca fa tres anys que col·labora amb el cicle per portar pel·lícules dirigides per dones a la ciutat. La regidora d’Igualtat Montse Arroyo destaca que solen ser films que donen pas a la reflexió dels espectadors.

 

Cineclub Vilafranca és l’entitat que exerceix d’amfitriona del cicle, que ha començat pràcticament en paral·lel a l’inici de temporada regular.

 

El president del cineclub Manel Balaguer destaca que les col·laboracions amb agents externs són habituals per oferir als espectadors un ventall més ampli de propostes cinematogràfiques.

El cicle continua aquest divendres amb la projecció d’ ‘Ainda Maruxa’, de María Romero.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: