Dilluns, 29 d'abril de 2024

Cinquena derrota per Les Cabanyes en una jornada en què només Molanta i Espirall van guanyar

Les Cabanyes viu un any de canvis, amb nou entrenador (Plácido Pinilla). Espirall i Molanta són els dos altpenedesencs millor classificats (2n i 5è, respectivament).

Les Cabanyes suma la segona derrota consecutiva en perdre per 1-4 contra un Piera que dissabte va tenir un nom propi: Yanis Nuñez, autor d’un hat-trick i que va fer-se amo i senyor del partit.

Els altpenedesencs es veien per sota al marcador al descans, després d’una primera part competida, però amb un major encert del rival.

Als 7 minuts arribava el primer avís, però el gol del Piera quedava anul·lat per fora de joc. El segon avís era un xut que sortia per sobre del travesser.

També ho provaven els locals, just a continuació; primer amb aquest xut pel lateral, seguit d’aquesta ocasió de Severina, refusada pel porter.

Però a la tercera va arribar la vençuda pel Piera. Yanis, feia el primer de la tarda. Poc després Sergi estavellava la bola al travesser.

I a cinc pel descans arribava el segon, obra d’Alex Vaque.

La segona part no començava massa millor, amb una bola per sobre del travesser, just abans d l’aparició estel·lar de Yanis, autor del tercer, i del quart. El 0-4, amb una falta perfecta.

Però l’etiqueta d’obra d’art se l’emporta l’1-4 de Roger González. Un golàs espectacular, que únicament maquillava mínimament el resultat.

L’equip de Les Cabanyes suma la cinquena derrota del curs, i tanca la jornada 11è amb 9 punts.