Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca engega una nova campanya informant de les normes de circulació dels patinets

Durant aquest octubre es repartiran fulletons informatius, sobre tot entre els joves i adolescents, i també a les associacions de veïns per fer arribar les normes d’ús a la majoria de la població.

El tinent d’alcalde de Seguretat i Convivència, Ramon Zaballa, acompanyat de l’Inspector en cap de la Policia Local, Albert Romero i la responsable del Servei de Convivència i Ciutadania, Dolors Marín, han presentat aquesta campanya per ampliar la informació sobre l’ús adequat dels vehicles de mobilitat personal, bàsicament els patinets elèctrics.

S’han editat uns flyers informatius que gràficament mostren aspectes bàsics com ara el límit de velocitat als 25Km/h, la prohibició de circular per voreres i zones de vianants, la recomanació de l’ús del casc, el compliment de les normes de circulació com la resta de vehicles i la prohibició de circular més d’una persona damunt del patinet. Una part important del públic al que s’adreça aquesta campanya són els joves entre 12 i 16 anys.

L’inspector Romero ha recordat que durant aquests 15 dies se centraran en informar, però que ja l’any passat per exemple es van posar uns 200 denúncies a conductors d’aquest tipus de vehicles, i que en el que portem de 2023 s’han n’han cursat més de 200.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: