Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Vilafranca amb 7 baixes perd per 3-0 a Peralada i segueix en caiguda lliure

L’equip tanca la jornada en la penúltima posició del grup V de Tercera RFEF, i suma sis partits consecutius sense guanyar.

A mesura que passen les setmanes, i a mesura que passen els partits, la situació s’agreuja encara més. Preocupen les derrotes i, sobretot, la sensació que l’equip no reacciona. Aquest diumenge, en la derrota per 3-0 a Peralada, va arribar un nou capítol en aquest serial de terror que protagonitza el Vilafranca en els últims 6 partits.

5a derrota pels de Santi Triguero, que, amb tres accions anticompetitives, van ensorrar tota opció de lluitar per la victòria. I per acabar-ho d’adobar, 7 baixes que complicaven encara més la situació: Eric Via, Eric Ruiz, Toni Cunill, David Toro, Adri Toro, Xavi Pluvins i Jordi Aumatell.

Pràcticament en la primera que van tenir, va arribar el gol local. Centrada des de la dreta i greu error defensiu. Marc Gelmà rematava completament sol per fer el primer.

Genís Cargol tenia una de les més clares pel Vilafranca, amb un xut que no va agafar porteria, com pràcticament tots aquest curs.

Al segon temps seguiria el malson en què es va convertir la tarda de diumenge.

Al 66, novament la manca de contundència en defensa, en una jugada amb 1000 rebots, va culminar amb el 2-0 de Pol Cuatrecases.

El partit quedava sentenciat al minut 77, a la sortida d’un còrner. Sergio Romero tenia tot el temps del món per col·locar-se i situar al marcador el 3-0 definitiu.

El Vilafranca segueix baixant posicions jornada rere jornada i ja és penúltim, estancat amb 7 punts. Diumenge, retorn al Municipal amb el partit de la novena jornada contra la Pobla de Mafumet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: