Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Talents Locals’ se centrarà amb Eva Plazas i Marta Torné per parlar d’enologia i vinya

‘Talents Locals’ se centrarà amb Eva Plazas i Marta Torné per parlar d’enologia i vinya

Marta Torné, viticultora i enòloga a les Caves Torné i Bel; i Eva Plazas, enginyera tècnica agrícola i enòloga a Caves Vilarnau es trobaran aquest dimecres a les 7 de la tarda a la biblioteca.

A Sant Sadurní hi ha moltes persones que pel seu caràcter, la seva experiència o la seva feina o les seves aficions, tenen moltes coses a explicar o compartir.

Al cicle ‘Talents Locals’ dues persones vinculades amb Sant Sadurní donaran a conèixer la seva formació i experiència a través d’una conversa entre elles o en el format que totes dues decideixin. Aquestes dues persones tenen alguna cosa en comú. Pot ser la feina, pot ser alguna altra afició. Un presenta l’altre, parlen cadascú del seu àmbit i després busquen punts d’unió o desacord… en definitiva una activitat en la que ambdues persones se sentin a gust, en el format que elles decideixin.

En aquesta ocasió s’ha convidat a dues sadurninenques de diferents generacions que estimen la vinya i el celler i que hi treballen. Ens explicaran qui son i què fan i quina és la seva visió sobre la vinya, el vi i el cava. D’una banda Marta Torné Bel, viticultora i enòloga a les Caves Torné i Bel a Espiells; i de l’altra Eva Plazas Torné, enginyera tècnica agrícola i enòloga a Caves Vilarnau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: