Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitzen les jornades Repensem-nos per oferir eines pel futur del català

En els darrers anys s’ha revifat l’interès per la situació de la llengua catalana al constatar que la seva pervivència es troba en perill.

Per aquest motiu la quarta edició del cicle Repensem-nos torna a centrar-se el la situació precària de la llengua a casa nostra.
Català, eines de futur pretén proposar accions concretes que caldrà emprendre. La primera taula rodona té lloc aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca. Tractarà de l’escola i el català i comptarà amb els filòlegs Gerard Furest i Xavier Gual, el filòsof Jordi Martí i la professora Montse Sendra. Aquest divendres al mateix lloc i la mateixa hora es farà la segona sessió amb el perdiodista Gerard López, el professor Jaume Rafecas, el psicòleg Ferran Suay i el Filòleg Pau Vidal.
La última sessió tindrà lloc el dimarts 17 d’octubre amb el director de Política Lingüística, Francesc xavier Vila, la directora de Platafo5rma per la Llengua, Rut Carandell i el president de la CAL, Jaume Marfany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: