Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pessebre vivent parlat de Les Gunyoles torna amb novetats després de l’aturada per la Covid

La 44ena edició del pessebre vivent parlat de Les Gunyoles es va veure truncada per la pandèmia de coronavirus.

Però aquest Nadal, si la situació sanitària ho permet, la intenció és recuperar aquest acte tradicional que aplega multitud de visitants any rere any.

Aquests dies ja s’estan fent tasques per preparar tècnicament el recorregut per on hauran de passar els visitants per veure els diferents quadres representats.

La Muntsa Tort i la Mireia Mestre formen part de la comissió del pessebre vivent parlat de Les Gunyoles i expliquen que hi ha moltes ganes de tornar tot i que hauran d’estar pendents de com evolucioni la situació.

Per a tota la gent que participa al pessebre vivent parlat de Les Gunyoles el Nadal passat va ser molt estrany. Mai, en més de 40 anys, havien aturat les representacions.

Durant les festes nadalenques, el pessebre vivent parlat de Les Gunyoles tornarà amb novetats destacades, com un relleu generacional en molts dels papers o la figura d’un narrador.

Altres novetats tindran a veure amb la situació sanitària. Es redueix l’aforament dels grups a cada passi, passant de 250 persones a 200; és obligatori l’ús de mascareta i es prioritza la venda d’entrades per internet per evitar aglomeracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: