Dilluns, 29 d'abril de 2024

Quarta derrota seguida pel Vilafranca, que allarga la crisi de resultats i la falta de gol

L’equip segueix allargant la mala ratxa, també de cara al gol (només 1 gol en els últims 4 partits). El Vilafranca tanca la jornada 15è, amb 6 punts, 1 per sobre del descens.

No hi ha manera. El Vilafranca segueix sense aixecar cap, i cau derrotat per quart partit consecutiu. Aquest diumenge, l’equip perdia a casa per 0-1 contra el Vilassar, en un duel que va tornar a demostrar la manca de gol dels de Santi Triguero.

El partit es va decidir amb un solitari gol que va arribar de la forma més desafortunada possible. Còrner pel Vilassar i pilota que queda morta dins l’àrea. Nervis, falta de concreció, i en un rebot, la bola acaba entrant en pròpia porteria després de picar en Carlos García.

A partir d’aqui, poca cosa més. Ni Vilafranca ni Vilassar no van gaudir de massa ocasions clares, amb la diferència que als visitants el marcador ja els era més que suficient.

Just després del 0-1, el Vilafranca va arribar tímidament mitjançant Pedro Bilbao i Sergi Escofet.

Al segon temps, la mateixa història. I fins i tot el Vilassar va poder fer el segon, amb una picadeta de Cunha. La més clara pels penedesencs arribava al minut 80 de partit. Adri Toro podia rematar a plaer, però el xut va sortir massa fluix com per incomodar el porter Bano.

La crisi de resultats i la falta de gol és evident. El tècnic afirma que l’equip domina els partits, però apunta que la manca de veterania pot estar penalitzant. El gol és la clau.

Amb aquesta derrota, l’equip tanca la jornada 15è, un punt per sobre de les posicions de descens. Diumenge a les 12, en la setena jornada, l’equip es veurà les cares amb la Montañesa. Per segona setmana seguida serà al Municipal.