Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots roden els castells de set i mig amb la mirada posada a la diada del Roser

Encaren la recta final de la temporada i segueixen la feina als assajos, enfocats a poder repetir el carro gros per la diada del Roser, el diumenge 29 d’octubre

Els Xicots de Vilafranca han actuat dos cops en aquests últims dies. Primerament va ser a la diada castellera de Bellprat, on van fer diversos castells íntegrament femenins i on van arribar, alguns d’ells i elles, gràcies a la tradicional caminada Vilafranca-Bellprat on van recórrer el més de 40 quilòmetres de distància entre les dues poblacions.

La segona actuació va ser dissabte a la plaça del Rei de Tarragona, on els vilafranquins van signar una completa actuació de castells de set i mig, destacant el 13è 5d7 de la temporada, que va obrir la diada. A segona ronda van descarregar el 4d7 amb agulla, seguidament el 4d7 i van acabar amb e vano de 5.

Els Xicots encaren ja la recta final de la temporada i segueixen la feina als assajos, enfocats a poder repetir de nou el carro gros per la seva diada del Roser, prevista pel diumenge 29 d’octubre a Vilafranca. També segueixen treballant la torre de 7 i el 3 de 8. Per seguir millorant aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda faran un assaig especial amb camisa a Cal Noi Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: