Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds persisteixen per fer un Tots Sants «de somni» amb el 3 i 4d10fm i el 9d9f

La colla anima a tothom a donar-los suport ja que per complir els objectius han de ser molta gent no només a plaça sinó també als assaigs

Als Castellers de Vilafranca els queden dos actuacions per arribar a la diada de Tots Sants, on volen dur a terme una actuació «de somni». Per fer-ho insisteixen en la importància de «ser-hi tots» i per això han començat una campanya sota el lema ‘Persistir’.

Pel que fa als objectius, Sisco Benet, reconeix que l’ideal seria dos castells de 10 i l’inèdit 9d9f, però que per això cal ser molta gent als assaigs.

Preguntat sobre el 9d9f, Benet apunta que el farien amb una sola enxaneta, com el 9d8, i va donar detalls curiosos com ara que al folre hi pugen 114 persones, una trentena més que al 3d10fm i una vintena més que al pilar de 9. L’idea de Benet és portar-lo a plaça amb les màximes garanties sempre tenint en compte que ningú l’ha fet mai abans

Després d’uns anys amb tres colles, la diada recupera el format tradicional amb quatre colles, els amfitrions, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona. El sorteig serà dilluns a les set de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: