Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els tres desplaçaments del Patí a Galícia aquesta temporada suposen un sotrac de 15.000 euros

Dissabte l’equip disputa el primer partit, dels tres que jugarà aquesta temporada a Galícia. Els partits a casa de Dominicos, Ordes i Lubians suposen un gran repte a nivell econòmic i logístic.

Aquesta temporada la lliga li surt més cara al Vilafranca. Curiosament, tot i militar a la segona categoria de l’hoquei patins estatal, el club enguany ha vist com la despesa en desplaçaments s’ha disparat. El curs passat, a l’OKLliga, el viatge més llarg era a La Corunya, per visitar el Liceo, i era l’única que es realitzava en avió; tota la resta eren rivals catalans, excepte l’Alcoi, i tots aquests desplaçaments es realitzaven per carretera.

Aquesta temporada, la sort va decidir que el Vilafranca cauria al grup nord de l’OKLliga Plata, trobant-se amb tres equips gallecs: Dominicos, Lubians i Ordes. Així doncs, l’únic viatge en avió de l’any passat, es converteix en els 3 d’enguany.

Aquest cap de setmana l’equip realitzarà el primer viatge a Galícia d’aquesta temporada. Serà per visitar el conjunt del Lubians. El partit es disputarà a la localitat de Carballo, situada a 45 minuts en cotxe d’A Corunya.

L’atzar no s’ha portat massa bé amb el Vilafranca, que al gener tindrà dos desplaçaments consecutius a Galícia. El club va demanar poder jugar els dos partits contra Ordes i Dominicos el mateix cap de setmana, però finalment l’equip haurà d’anar i tornar dues vegades en una setmana.

El Vilafranca viurà aquest curs, doncs, el dur peatge a nivell econòmic del grup nord de l’OKLliga Plata. Una situació que s’agreuja encara més pels tres conjunts gallecs, els quals es desplacen 9 vegades a Catalunya al llarg de la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: