Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Jocs Esportius Escolars arrenquen nou curs a final de mes amb un creixement imparable

Per escalfar motors, aquest dissabte, Santa Margarida i els Monjos acollirà el primer cros escolar del curs.

Primer serà el futbol i després la resta d’esports. A finals d’aquest mes d’octubre i principis de novembre arrencarà un nou curs dels Jocs Esportius Escolars a la comarca, coordinat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Enguany sembla que s’han fet esperar una mica més, però el fet és que l’avançament del curs escolar ha ampliat el marge fins l’inici de les competicions del JESPE, com sempre, el penúltim cap de setmana d’octubre.

A nivell federat el vòlei viu un gran creixement, que també han experimentat en l’àmbit de l’esport escolar. Juntament amb el futbol s’ha convertit en l’altre esport més demandat.

La realitat és que de feina no els falta. Després del daltabaix pandèmic, la recuperació ha estat espectacular. Canvis d’hàbits, cap a uns més saludables, o un major interès per la pràctica esportiva, han fet que les activitats d’esport escolar apleguin cada vegada més nens i nenes.

Així doncs, tot a punt per l’inici d’un nou curs esportiu del JESPE, que s’estrena amb el futbol aquest cap de setmana, i el que ve amb la resta de disciplines.

Paral·lelament, aquest dissabte tindrà lloc el primer cros escolar del curs. Serà amb el Cros del Penedès a Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: