Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vòlei Vilafranca arrenca la lliga intractable

L’equip sènior femení és líder imbatut del seu grup de Segona Catalana. En la darrera jornada s’imposaven amb claredat a la pista del Barberà.

El primer equip del Club Voleibol Vilafranca finalitza la tercera jornada de la lliga de 2ª Divisió Sénior Femenina com a líder invicte, conjuntament amb el Sant Cugat C, després de guanyar a la pista del Barberà.

El partit va començar igualat, les vilafranquines van trigar alguns punts a afinar la recepció, però ràpidament van aconseguir marcar el ritme, a partir d’un servei agressiu que dificultava la recepció de les locals, per aconseguir punts directes, o impedir que les vallesanes juguessin amb comoditat. El primer set va finalitzar amb un contundent 12-25.

La resta del partit va ser pràcticament un calc del primer set. Les vilafranquines van mostrar-se superiors i van dominar totes les facetes del joc, però veient-se superiors al rival, l’equip va cedir diversos punts, fruit d’errades pròpies, que van permetre a les de Barberà mantenir-se vives i acostar-se a lluitar el darrer set. Ja era massa tard, l’avantatge vilafranquí era pràcticament insalvable i es van emportar el partit amb un contundent 0-3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: