Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El seminari de l’Institut d’Estudis Penedesencs té com a eix l’associacionisme cultural

Se celebrarà aquest divendres a la tarda i dissabte al matí a l’Escorxador

L’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP) du a terme aquest divendres i dissabte a l’Escorxador de Vilafranca el VII Seminari d’Història del Penedès, dedicat a les diferents etapes de l’associacionisme cultural.
Aquest divendres el seminari s’inaugurarà a les set amb la conferència ‘Relleu generacional associatiu, realitat o mite? ‘ i dissabte començarà a les 9 del matí amb diferents comunicacions presentades per Daniel Vives Trujillo, Neus Oliveras Samitier, Gerard Ferret Colomer, Pere Rovira Alemany, Marc Casellas Sequera, Isidre Roset i Juan, Albert Tubau i Joan Solé Bordes.

Els debats seran moderats pels historiadors Stefano Cingola i Josep Anton Calvet. El seminari clourà amb la conferència de l’historiador Ramon Arnabat titulada ‘L’associacionisme històric al Penedès’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: