Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ‘Programa 30 Plus’ vol fomentar la contractació de persones majors de 45 anys

El ‘Programa 30 Plus’ vol fomentar la contractació de persones majors de 45 anys

El Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal posa en marxa aquest ‘Programa 30 Plus’, tant per majors de 45 anys o aturats de llarga durada majors de 30.

L’objectiu d’aquest programa és fomentar la contractació. Podran beneficar-se de les subvencions les empreses, les entitats sense ànim de lucre i els autònoms de l’Alt Penedès que contractin persones aturades, durant un mínim de 6 mesos i un màxim de 9 mesos, en el marc d’aquest programa.

Les empreses participants i les persones contractades rebran el suport, l’acompanyament i l’assessorament de l’equip tècnic del servei durant tot el programa. A més, les persones beneficiàries hauran de fer formacions vinculades al lloc de treball, amb una durada mínima de 20 hores i màxima de 100 hores.

Es prioritzaran persones aturades majors de 45 anys i persones aturades de llarga durada majors de 30 anys, inscrites a l’atur durant 12 mesos en els últims 18 mesos.

Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb el Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo y Economía Social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: