Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca no falla en el primer desplaçament del curs a Galícia

El Patí s’imposava per 2-5 a la pista del Lubians, remuntant l’1-0 dels gallecs al primer minut de partit.

El Patí Vilafranca no va fallar en el seu primer desplaçament a Galícia aquesta temporada i va sumar el segon triomf consecutiu, imposant-se per 2-5 a la pista del Lubians.

Els vilafranquins visitaven per primera vegada la localitat de Carballo, davant un equip que s’estrena a la categoria, i disputava el seu primer partit com a local a l’OKLliga Plata. El debut dels gallecs va començar bé, posant en problemes als Patí en el primer minut, amb gol d’Eudald Cañete.

Els de Toni Aranda van mantenir el cap fred, fins a aconseguir l’empat, a 14:38 pel descans. Roger Martí es tornava a vestir de golejador, transformant una directa de forma magistral.

A 8 pel descans disposava d’una altra directa el Vilafranca, però Joan Vàzquez no transformava.

El Vilafranca capgirava el marcador abans de la mitja part. Minut 22, contra que culminava Roger Monserrat, amb una mica de sort, per anotar l’1-2.

I no va ser fins ben entrat el segon temps que els de la Poliesportiva sentenciaven definitivament el partit.

Al 10 de la segona, arribava l’1-3, de Sergi Torné, autor també del quart, només cinc minuts després.

I a dos minuts per acabar Joan Vàzquez tancava la golejada vilafranquina amb el cinquè, abans que Manuel Ruibal signès el segon pel seu equip, amb el 2-5 definitiu, a pocs segons pel final.

El Patí tanca la jornada colíder, empatat a sis punts amb el Cerdanyola, que no fallava en la visita a la pista gallega de l’Ordes. Aquest proper dissabte a les 20h, torn per la tercera jornada a la Poliesportiva, amb el duel contra el Sant Feliu, que ve de golejar el Tordera per 4-0.