Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca comença la lliga amb un solvent triomf contra el Dominicos (4-1)

El Vilafranca va superar el conjunt gallec amb doblet de Sergi Torné i gols d’Arnau Ribas i Joan Vàzquez.

Treballada victòria del Patí Vilafranca davant el Dominicos per 4-1 en la primera jornada del grup nord de l’OKLliga Plata. Treballada però solvent. Els de Toni Aranda no van patir en cap moment per aconseguir els tres punts davant un conjunt gallec amb baixes que, per exemple, no podia comptar amb un vell conegut com Adrián Candamio.

Tot i no ser el partit més brillant del Patí, sí que es van poder veure grans detalls de qualitat. Els jugadors s’entenen, i l’equip compleix.

Sergi Torné va ser un dels homes del partit, amb dos gols clau per encarrilar el triomf. El nou fitxatge obria la llauna al minut 15, fent l’1-0 amb el qual s’arribava al descans.

També apareixia Torné al 3 de la segona, amb una brillant maniobra, per fer el 2-0.

I de directa arribava el tercer. La bola d’Arnau Ribas picava al casc del porter abans d’anar cap dins. Corria el minut 33.

Joan Vàzquez, a 7:50 pel final, sentenciava definitivament rematant una bola de Marc Palau que primer rebotava al ferro.

Amb tot decidit, Iñigo Varela marcava el gol de l’honor pel Dominicos. Xus Fernández no podia marxar a casa amb porteria a zero.

El final del partit va tenir un ambient enrarit, després d’un moment de tensió entre Jacobo Copa i Sergi Torné, i també amb una acció desafortunada amb Max Gual, que va tornar a compartir minuts a pista amb el seu pare.

Dissabte a les 20h, el Patí visita la pista corunyesa del Lubians. Serà el primer desplaçament, dels tres que es faran a Galícia, aquesta temporada.