Dimecres, 1 de maig de 2024

El Molanta resisteix amb 10 homes, supera el Riudebitlles i allarga el seu bon inici de lliga

Els d’Olèrdola es quedaven amb un home menys al minut 40, després de l’expulsió del seu porter, i acabaven emportant-se els 3 punts, amb dos gols al segon temps.

Gran exercici de resiliència del Molanta, que es va sobreposar a l’expulsió del seu porter al minut 40 per acabar emportant-se la victòria per 2-0 davant el Riudebitlles.

Els d’Olèrdola, que ja tornen a comptar amb el seu home gol, Jan Casas, van definir la victòria al segon temps.

Al primer acte, partit molt obert, amb aproximacions a les dues porteries. La més clara va ser pel Molanta. Jan Casas enviava aquesta falta al travesser.

També avisava el Riudebitlles a tocar del descans. Isaac fregava el gol.

El mateix Isaac tornava a apareixer, amb la primera ocasió de la segona part, però va ser el Molanta el que va trobar el premi del gol.

Al minut 19, passada per Rai no falla davant la sortida del porter. I al 24, Iker, un dels homes més actius del partit, cedeix la bola a Jan Casas per fer el 2-0 definitiu.

El Molanta sumava així la quarta victòria de la temporada, per afiançar una còmoda 6a posició, amb 12 punts, en zona de Copa, intentant no perdre l’estela dels equips de la zona alta.

Per la seva banda, el Riudebitlles busca arrencar definitivament. De moment es troba una mica lluny de la zona alta, i són 9ens, amb 8 punts.