Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca visita el Peralada, amb l’objectiu de tornar a guanyar 40 dies després

Aquest diumenge, a les 16:30h, el Vilafranca buscarà la tercera victòria de la temporada. L’equip no guanya des de la segona jornada.

El FC Vilafranca vol canviar la dinàmica de resultats de forma imminent, i el partit d’aquest diumenge, a les 16:30h, contra el Peralada es torna a presentar com una oportunitat de fer-ho. Fins l’empat a 0 de la setmana passada contra la Montañesa, l’equip acumulava quatre jornades consecutives perdent i encaixant 9 gols. Diumenge passat, la millor notícia va ser el punt sumat, i sobretot la porteria a zero, cortesia d’un Varo inconmensurable. Fins i tot l’equip va tenir la més clara per poder endur-se els tres punts, amb aquell penal errat per Adri Toro.

I sembla que quan la cosa es torça, tot comença a sortir del revés. La darrera jornada l’equip comptava amb les baixes de dos titulars, com Toni Cunill i David Toro, la referència ofensiva d’aquest equip. Tot això després que el central Max Bernard deixés la disciplina de l’equip setmanes enrere. Aquestes urgències han obligat al tècnic a reestructurar l’onze i tirar d’imaginació.

No es cap sorpresa. El Vilafranca enguany té assumit que tocarà treballar de valent per signar l’objectiu de la permanència. Ara mateix, la classificació ja obliga a sumar de 3, cosa que no succeeix des del 16 de setembre contra el Reus.

El rival d’aquesta diumenge, el Peralada, ve de perdre per 1-0 en el derbi de l’Alt Empordà, contra l’Escala. El duel es decidia amb un solitari gol d’Eric Pimentel al minut 31 de partit, que suposava la tercera derrota del curs pel Peralada, actual 9è classificat, amb 8 punts. El Vilafranca es troba només un per sota, en quinzena posició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: