Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca intentarà posar fre a la ratxa de derrotes contra la Montañesa

En el segon cap de setmana consecutiu al Municipal, l’equip de Santi Triguero buscarà la tercera victòria del curs, després de comptar per derrota els seus quatre últims partits.

Al FC Vilafranca tenen clar que la lliga és molt llarga i que encara poden passar moltes coses, però la realitat és que els resultats no estan arribant en les últimes quatre jornades, en què l’equip ha encadenat quatre derrotes seguides.

Aquest diumenge a les 12h, el partit contra la Montañesa al Municipal serà una nova oportunitat per intentar tornar al camí de la victòria. La història ha canviat per complet en l’últim mes. Cos tècnic i jugadors repeteixen el mantra de que la lliga és molt llarga, però toca, com a mínim, tornar a puntuar, sigui com sigui.

Per fer-ho, l’equip haurà de refer la seva relació amb el gol, una problemàtica que s’arrossega des de fa temporades i que segueix sense solució.

Per intentar treure un bon resultat, l’equip haurà de tornar a mostrar la seva millor versió a nivell defensiu. Amb 9 gols en contra és un dels 4 equips més golejats, i el segon amb pitjor balanç gols a favor/en contra, amb -6, només superat per la Rapitenca, que té un -7.

El partit entre Vilafranca i Montañesa es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, diumenge a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: