Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, a espantar els fantasmes contra el Vilassar

L’equip vol trencar la ratxa de tres derrotes consecutives (Tona, Girona B i L’Escala), en el duel contra un Vilassar que també es va mantenir a Tercera gràcies a l’ampliació.

Després de tres jornades consecutives perdent, el FC Vilafranca encara dos caps de setmana seguits amb partits a casa. El primer serà aquest diumenge a les 12 del migdia contra el Vilassar. Curiosament s’enfronten dos dels equips que a final del curs passat baixaven de categoria, però que es van poder mantenir a Tercera, gràcies a l’ampliació dels grups a 18 equips.

Tot i les tres derrotes consecutives contra Tona, Girona B i L’Escala, això només ha fet que començar, i per aquest motiu al vestidor es mantenen optimistes de cara al futur.

De moment la recepta no és altra que no abaixar el ritme i seguir treballant, confiant que els bons resultats acabaran arribant.

En l’últim precedent a casa l’equip queia derrotat per 1-2 contra el Girona B. Un partit que, tot i la derrota va deixar bons símptomes. La manca d’encert de cara a porteria, però, va tornar a penalitzar.

Ni amb les dues victòries seguides es va vendre fum, ni ara es dona tot per perdut. Cos tècnic i plantilla en totes les declaracions fan una crida a la calma: les notes, a final de temporada. I l’objectiu segueix sent el mateix, signar la permanència el més aviat possible.

Davant seu el Vilafranca tindrà un Vilassar que l’avantatja en dos punts, i que ara mateix amb 8 ocupa posició de playoff, en cinquè lloc. En els dos últim partits no coneix la victòria, encadenant un empat a un a l’Escala i derrota a casa contra l’Hospitalet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: