Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres 1 de novembre torna la Diada de Tots Sants a la Plaça de la Vila de Vilafranca

La diada dels Castellers de Vilafranca un any més comptarà també amb la participació dels Xiquets de Tarragona, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants.

Segons el sorteig que es va fer dilluns passat, l’ordre d’actuació serà el següent: Capgrossos de Mataró, Castellers de Vilafranca, Xiquets de Tarragona i Castellers de Sants. L’actuació començarà a un quart d’1 del migdia.
La jornada, però, començarà una bona estona abans. A les 9 del matí es faran les matinades pels carrers de Vilafranca i a dos quarts de 10 hi haurà l’esmorzar popular a Cal Figarot. A dos quarts d’11 hi haurà l’entrega de camisa als socis d’honor, que aquest any seran la periodista Mònica Terribas i l’actor i presentador de televisió Quim Masferrer. A un quart de 12 es farà la concentració a la plaça Jaume I i, a dos quarts de 12, la tradicional fotografia de la colla. Finalment, A les 12 del migdia hi haurà l’entrada a plaça de les colles; a les 12 els Segadors; i a un quart d’1 començarà la diada. A la tarda, els actes continuaran a Cal Figarot, amb un concert de Miquel del Roig a dos quarts de 8 del vespre i final de festa amb DJ a partir de dos quarts de 9. Els Verds fan una crida a l’afició per participar a l’assaig d’avui al vespre, a partir de les 8. Després de les bones proves de divendres, els de Cal Figarot necessiten un bon gruix de gent avui per poder tornar a fer tots els peus dels grans castells que es plantegen per dimecres. Entre ells, els dos castells de 10 pisos, el 4 de 9 o l’inèdit 9 de 9 amb folre. De l’assaig d’avui, en sortirà el programa definitiu per dimecres. Per això, des de la colla, es demana un cop de mà a tota l’afició vilafranquina perquè participin a l’assaig d’aquest vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: