Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
500 persones van participar a les activitats de ‘Benvinguts a pagès’ a l’Alt Penedès

500 persones van participar a les activitats de ‘Benvinguts a pagès’ a l’Alt Penedès

El cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre es va celebrar la 8a edició de ‘Benvinguts a Pagès, La Festa’ amb visites a les explotacions agràries amb activitats complementàries a la comarca.

Hi van participar Bodegues Sumarroca, Cal Sis Dits, Caves Bolet, Celler Cuscó Berga, Celler Eudald Massana Noya, Cellers de Can Suriol, Covides vins i cellers, Hort de la Carmeta, Jané Santacana, Molí d’oli Josep Lluch i Molí d’oli ca la Madrona. I es van organitzar activitats complementàries com una visita a l’obrador Moió Melmelades a Font-rubí i una passejada entre vinyes i visita a l’obrador de Mel Can Mallofré a Subirats.

Les persones participants van gaudir de visites guiades a les explotacions i tastos dels productes que les empreses participants elaboren.

En aquesta edició hi ha hagut 3 allotjaments col·laboradors: Cal Negri, Bolet Casa Modernista i Mercer Hotel Casa Torner i Güell. I 15 restaurants han ofert experiències gastronòmiques amb plats elaborats amb productes del Penedès: Bar restaurant 20A, Cal Joanet, Cal Pere del Maset, Cal Xim, Casa Nova Restaurant Finca Cal Tòfol, El Celler d’Ordal, El Centre, El Cigró d’Or, La Posada, La Taba, Mirador de les Caves, Restaurant Cal Ton, Restaurant Casa Joan, Restaurant Sol i Vi i Sant Jordi Ca La Katy.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: