Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Subirats participa en l’activitat ‘Benvinguts a Pagès’, el proper 1 d’octubre

Subirats participa en l’activitat ‘Benvinguts a Pagès’, el proper 1 d’octubre

‘Benvinguts a Pagès’ és la gran festa de la pagesia catalana que promou la cultura de la pagesia i els productes de la terra a través d’activitats diverses, al voltant de la gastronomia.

A Subirats es proposa una passejada guiada a la tardor per veure el paisatge de vinya al municipi, que permetrà descobrir característiques de la cultura vitivinícola i visitar la productora de melmelades de raïm ‘Vinyet’ que ensenyarà el seu obrador i les seves vinyes de la finca de Ca l’Avi. La passejada ofereix un recorregut guiat per un tram de la ruta de l’Aigua. El recorregut circular té una distància de sis quilòmetres i és de poca complexitat, pensat per gaudir en família i amics. El punt de trobada de l’activitat és el poble de Can Cartró.

A banda, durant tot el cap de setmana de Benvinguts a Pagès, Bodegues Sumarroca i Llopart ofereixen visites guiades al celler. I després de gaudir de les visites i activitats, els visitants poden quedar-se a menjar en un dels restaurants del municipi que ofereixen el menú Benvinguts a Pagès amb ingredients de proximitat.

Per a més informació i reserves podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats al correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: