Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una dona detinguda per dos presumptes delictes de robatori amb força, danys i lesions

Una dona detinguda per dos presumptes delictes de robatori amb força, danys i lesions

Els fets van passar dijous a la nit al barri de l’Espirall de Vilafranca.

La Policia Local de Vilafranca va detenir aquest dijous a la nit una dona com a presumpte autora de dos delictes de robatori amb força el mateix dia a la tarda al barri de l’Espirall. La dona hauria sostret el telèfon mòbil a una menor d’edat i li hauria trencat llançant-lo a terra i hauria sostret la jaqueta de forma violenta a una dona causant-li lesions lleus. Per la descripció facilitada per les dues víctimes, els agents del torn de nit van poder detenir la dona al carrer Espirall com a presumpta autora de dos robatoris amb violència, la qual ha passat a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: